Zonlicht en regen kunnen een impact hebben op het uitzicht van betonproducten. De speciale Intense-impregnering beschermt de toplaag van onze betonproducten beter en langduriger tegen water en vuil. Bovendien vermindert de kans op kalkuitbloei. De kleurintensiteit van klinkers, tegels en boordstenen blijft constanter en het product behoudt veel beter en langer zijn frisheid en ‘felheid’ van het eerste uur.

Waarom kiezen voor Intense?

De speciale en vernieuwende impregnering heeft een aantal voordelen: 

Kleurvast
Zwart blijft zwart, wit blijft wit
Minder kalkuitbloei
Dankzij de impregnering is er een minder grote kans op kalkuitbloei
Diepe kleuren
De kleuren houden hun frisheid en felheid van het eerste uur.
Bescherming tegen zon, water en vuil
Tijdelijke water- en vuilafstotende laag

Welke Ebema_LivingCity-producten kunnen een Intense-behandeling krijgen?

De intense-impregnering is een optie die de moeite meer dan waard is waard is Ze geeft extra kwaliteit en duurzaamheid aan tal van producten. Bijvoorbeeld ons gewaterstraalde Rockstone/Naturock-gamma. Dankzij de extra behandeling zijn de kleuren van de natuursteengranulaten krachtiger, zodat de kleurschakeringen van de verschillende granulaten nog mooier tot hun recht komen.

Ook ons standaard Classic, ons Carreau-gamma of de gestaalstraalde Differado oppervlaktestructuur kunnen op deze manier geïmpregneerd worden. Dankzij de impregnering behouden deze producten voor lange tijd hun diepe kleurvastheid. Zwart blijft zwart, wit blijft wit, en dat zonder bijkomende behandelingen.

Smooth-producten in architectonisch beton krijgen al een coating en worden niet meer met de Intense-impregnering behandeld. Bij poreuze producten uit ons Infiltro-gamma zou een impregnering de waterdoorlatendheid teniet doen. Dat is dus een no-go. Neem contact op met ons salesteam voor meer informatie: sales@ebema.be

Ontvang de laatste trends in je mailbox.

We sturen je ongeveer 4x per jaar een mail met nieuwtjes. Geen spam. Beloofd.

Ontdek meer nieuws