Inspiratie

De samenleving van de toekomst is een plek waar wonen, werken en leven naadloos samenvloeien. Waar menselijke interactie centraal staat. Waar buitenruimtes sociaal contact, comfort, veiligheid en esthetiek verzoenen. Laat je inspireren en verbeter ruimte met Ebema.
 

De Comfy en de Chill zijn niet enkel visueel aantrekkelijk, maar ook multifunctioneel bruikbaar: je kan er lekker op liggen, leunen, zitten of kruipen. OP 25 november 2021 ontving Ebema dan ook de Febe Elements Award in de categorie Precast in Landscape voor het ontwerp en de productie van deze banken in architectonisch beton.

Landschapsarchitect Bas Smets werd betrokken bij meerdere gedenkplekken ter nagedachtenis van de coronaslachtoffers, verspreid doorheen het Belgische landschap. Onumenten. Daarvan staat de eerste op de parkbegraafplaats Hoog Kortrijk. Ebema produceerde hiervoor een zitelement in prefab beton.

De klimaatveranderingen zijn duidelijk voelbaar. De weersomstandigheden worden de laatste jaren steeds extremer. Van een structureel watertekort tot wateroverlast. Ebema neemt het heft in handen en kiest voor een inventieve combinatie van verharding en infiltratie. Dat doen we met ons Eco Solutions gamma. 

Ontvang de laatste trends in je mailbox.

We sturen je ongeveer 4x per jaar een mail met nieuwtjes. Geen spam. Beloofd.