LivingCity

Ebema_LivingCity werkt al jaren samen met en voor ontwerpers, architecten en inrichters van openbare ruimte. De aanleg van een plein, de bouw van een woonwijk, het ontwerp van een bank, de inrichting van een park en het maken van kunst, … allemaal projecten waar we samen met beleidsmakers en creatievelingen aan bouwen.

Ebema_LivingCity verbetert ruimte. Met onze producten en oplossingen. En via onze Ebema Academy: deze keer met een uitdagende expertsessie over vergroenen, verblauwen en [bio-]diversiteit voor een leefbare toekomst in onze zomerbar in Zutendaal. Met boeiende sprekers die jouw kijk op landschapsontwikkeling, biodiversiteit, waterbeheer en circulariteit flink verbreden.

De Scheldekaaien in Doornik nieuw leven inblazen. Een bosrijke villa in Belsele verrijken met een ‘betonnen waterval’. Het strand in De Panne ontsluiten met een strak wandelpad … De link tussen deze drie uitdagende projecten? Prefabbeton van Ebema! En sinds kort ook de FEBE Awards. Want FEBE nomineerde deze drie realisaties voor haar jaarlijkse felbegeerde ‘Oscars van de prefabbetonindustrie’. Een ultieme bekroning voor onze missie: ruimte verbeteren.

Ebema giet ideeën in beton om ruimte te verbeteren. Dat doen we met onze standaard-gamma's én via maatwerk. Zo vertalen we ongeveer elk design in een 'concrete plan'. Want de betontechneuten van ons CustomConcrete-team houden van een uitdaging. En ze werden al vaak uitgedaagd. Op die manier realiseerden we al heel wat sterke ideeën van designers, architecten en andere creatieve geesten. Ontdek hier een greep uit projecten in co-creatie met designers.

Wij zijn ruimteverbeteraars. We maken buitenruimtes graag mooier. Maar ook gezelliger. Slimmer. Veiliger. Groener. Sterker. En klaar voor morgen. Dat doen we allemaal met prefabbeton. Wat is dat precies en hoe maken we onze producten? We nemen je mee door het betonverhaal van Ebema.

Strak. Sterk. Harmonieus. Handig in onderhoud, flexibel in gebruik. Beton zit elke ruimte als gegoten. Hoe uitdagend je idee ook is. Bijna elk ontwerp kan. Van bestrating tot waterbeheer, van trappen tot buitenmeubilair. Ontdek onze realisaties voor de openbare markt, projectmarkt én tuinmarkt.

Hoe wil jij de buitenruimte inkleden? Sober, opvallend, klassiek, modern, in lijn met je huisstijl, in functie van veiligheid… Kies uit onze oppervlaktestructuren en kleuren. Of ontwikkel samen met ons een nieuwe kleur op maat. Elke oppervlaktestructuur biedt andere mogelijkheden.

Op zoek naar een betonoplossing op maat? Een betonnen put in een vreemde vorm, een immens ecoduct, een uitzonderlijke greppel, een unieke kleur of tint, een informatiezuil met anti-graffiti coating, antislipstroken voor voetgangers, een zitbank met skaterails,… Onze ingenieurs denken mee van idee tot en met levering en plaatsing. Op basis van jouw deadline en budget. We zetten met plezier een cocreatieproject in gang.