LivingCity

Ebema_LivingCity werkt al jaren samen met en voor ontwerpers, architecten en inrichters van openbare ruimte. De aanleg van een plein, de bouw van een woonwijk, het ontwerp van een bank, de inrichting van een park en het maken van kunst, … allemaal projecten waar we samen met beleidsmakers en creatievelingen aan bouwen.

Beurzen

Bezoek onze beursstanden in 2023

Ontmoet Ebema_LivingCity op meerdere beurzen in 2023, waar we onze oplossingen, projecten en brochures presenteren en graag met jou in gesprek gaan. Kom langs en ontdek hoe we jouw volgende project kunnen ondersteunen.

 

Tuinstraat Antwerpen Ebema Prijs Publieke Ruimte 2022

Tuinstraten Antwerpen genomineerd voor Prijs Publieke Ruimte 2022

Het project Tuinstraten Antwerpen ontving een nominatie voor de publieksprijs Publieke ruimte 2022! Ebema leverde haar waterpasserende combinatieconcept en daarnaast nog straatmeubilair voor dit vernieuwende stadsproject.

Streetline boordsteen

Nieuw in het Ebema_LivingCity gamma

Nieuw in het Ebema_LivingCity gamma: de Aqua Boordsteen en de Streetline Aqua Boordsteen. Wat zijn dat? Boordstenen met een opening die toelaten dat overtollig water wordt afgevoerd van rijweg of plein. Afwateringselementen dus. Aqua boordstenen worden hot denken wij!

Loungebank beton

Bekijk onze fotoreferenties

Strak. Sterk. Harmonieus. Handig in onderhoud, flexibel in gebruik. Beton zit elke ruimte als gegoten. Hoe uitdagend je idee ook is. Bijna elk ontwerp kan. Van bestrating tot waterbeheer, van trappen tot buitenmeubilair. Ontdek onze realisaties voor de openbare markt, projectmarkt én tuinmarkt.

Betonstraatstenen rood

Ontdek onze oppervlaktestructuren en kleuren

Hoe wil jij de buitenruimte inkleden? Sober, opvallend, klassiek, modern, in lijn met je huisstijl, in functie van veiligheid… Kies uit onze oppervlaktestructuren en kleuren. Of ontwikkel samen met ons een nieuwe kleur op maat. Elke oppervlaktestructuur biedt andere mogelijkheden.

Inrit parking beton

CustomConcrete: beton op maat

Op zoek naar een betonoplossing op maat? Een betonnen put in een vreemde vorm, een immens ecoduct, een uitzonderlijke greppel, een unieke kleur of tint, een informatiezuil met anti-graffiti coating, antislipstroken voor voetgangers, een zitbank met skaterails,… Onze ingenieurs denken mee van idee tot en met levering en plaatsing. Op basis van jouw deadline en budget. We zetten met plezier een cocreatieproject in gang.