LivingCity

Ebema werkt al jaren samen met en voor ontwerpers, architecten en inrichters van openbare ruimte. De aanleg van een plein, de bouw van een woonwijk, het ontwerp van een bank, de inrichting van een park en het maken van kunst, … allemaal projecten waar we samen met beleidsmakers en creatievelingen aan bouwen.

Tuinstraat Antwerpen Ebema Prijs Publieke Ruimte 2022

Tuinstraten Antwerpen genomineerd voor Prijs Publieke Ruimte 2022

Het project Tuinstraten Antwerpen ontving een nominatie voor de publieksprijs Publieke ruimte 2022! Ebema leverde haar waterpasserende combinatieconcept en daarnaast nog straatmeubilair voor dit vernieuwende stadsproject.

Corda Campus

Ontdek op welke beurzen we elkaar in 2022 kunnen ontmoeten

We zijn blij jullie in 2022 weer te mogen verwelkomen op een aantal beurzen. Spreek met onze vertegenwoordigers, ontdek onze oplossingen, inspireer je met onze projecten en neem een brochure of Ebema-zakcataloog mee. 

Loungebank beton

Bekijk onze fotoreferenties

Strak. Sterk. Harmonieus. Handig in onderhoud, flexibel in gebruik. Beton zit elke ruimte als gegoten. Hoe uitdagend je idee ook is. Bijna elk ontwerp kan. Van bestrating tot waterbeheer, van trappen tot buitenmeubilair. Ontdek onze realisaties voor de openbare markt, projectmarkt én tuinmarkt.

Betonstraatstenen rood

Ontdek onze oppervlaktestructuren en kleuren

Hoe wil jij de buitenruimte inkleden? Sober, opvallend, klassiek, modern, in lijn met je huisstijl, in functie van veiligheid… Kies uit onze oppervlaktestructuren en kleuren. Of ontwikkel samen met ons een nieuwe kleur op maat. Elke oppervlaktestructuur biedt andere mogelijkheden.

Inrit parking beton

CustomConcrete: beton op maat

Op zoek naar een betonoplossing op maat? Een betonnen put in een vreemde vorm, een immens ecoduct, een uitzonderlijke greppel, een unieke kleur of tint, een informatiezuil met anti-graffiti coating, antislipstroken voor voetgangers, een zitbank met skaterails,… Onze ingenieurs denken mee van idee tot en met levering en plaatsing. Op basis van jouw deadline en budget. We zetten met plezier een cocreatieproject in gang.