Ebema_CreativeLab Zutendaal kleurenwand
ebema_creativelab_zutendaal

Kleuren & texturen

Ebema biedt voor de openbare en de projectmarkt een breed scala oppervlaktestructuren en nabehandelingen aan: standaard onbehandeld, gewaterstraald, gestaalstraald, gezuurd, gepolijst,… meer dan 15 afwerkingen in totaal.

Smooth, Rockstone/Naturock, Differado en Infiltro zijn slechts enkele van de namen waaronder deze oppervlaktestructuren bekend zijn. Ontdek onze oppervlaktestructuren en beken tegelijkertijd kleur!

Breed gamma in talloze varianten

Het Ebema-productgamma voor de openbare en projectmarkt bevat meer dan 1 000 producten, te verkrijgen in verschillende formaten, oppervlaktestructuren, afwerkingen en kleuren. Niet elke oppervlaktestructuur kan toegepast worden op elk product. In onze productsectie vind je bij elk product in welke afwerking(en) het geproduceerd wordt. 

De esthetische eigenschappen en opties van prefab beton zijn zeer uitgebreid. Daarom is het belangrijk dat een ontwerper of landschapsarchitect van bij het concept kennis maakt met de (maatwerk)mogelijkheden die we aanbieden in het werken met beton. Van standaard beton over uitgewassen beton naar tal van behandelingen en afwerkingen. Van aardvochtig zichtbeton in geperste vorm tot fluweelzacht architectonisch beton in zijn meest esthetische vorm. Wens je meer uitleg? Contacteer ons hier.

Betonsoorten en oppervlaktestructuren

Wij maken prefab beton. Dat betekent dat de omstandigheden van het productieproces zo optimaal mogelijk zijn. Dat komt de permanente hoge kwaliteit en de perfecte afwerking die worden nagestreefd ten goede. Zowel voor het gegoten architectonische beton als voor het geperste beton.
Houd er rekening mee dat beton een in de tijd kleurvast materiaal is, maar dat zonlicht en (zure) regen een impact kunnen hebben op de felheid en scherpte van de kleuren.

Kleuren

Elke oppervlaktestructuur heeft een eigen kleurengamma. In onze kleurenkiezer ontdek je een brede selectie van deze kleuren. Op maat is zowat alles mogelijk, zowel wat betreft vorm als afwerking en kleur.
Binnen eenzelfde kleur zijn lichte kleurafwijkingen mogelijk. Dit vanwege het gebruik van natuurlijke grondstoffen in het productieproces. Voor een mooie nuancering en het vermijden van kleurverschillen adviseren we steeds minimum 3 pakken te mengen bij het plaatsen.
Ontdek op deze pagina onze oppervlaktestructuren en kleuren. We geven je een stoomcursus 'beton'. Wil je deze pagina overslaan en onmiddellijk in de kleurenkiezer vliegen.? Ontdek dan onze kleurentool.