Samenwerken inspireert

Gedachten uitwisselen. Plannen maken. Mogelijkheden zien, en voelen aan onze granulatenmuur. Alle kleuren, formaten, afwerkingen, texturen en vormen overlopen. Out-of-the-box denken. En een product helemaal op maat van je project ontwikkelen. In het Ebema_CreativeLab betrekken we je graag in het ontwerp- en productieproces. Hier komt betonvernieuwing stevig tot stand.

Na een brainstormsessie testen we meteen je idee uit. Je krijgt eventueel een staal of een 3D‑prototype mee. Zo kan jij het materiaal alvast beoordelen. Vind je de precieze kleur die je in gedachten hebt niet aan onze grondstoffenwand? Dan ontwikkelen we ze hier op maat. Met een nieuwe naam die naar jouw project verwijst.

Samen vinden we de exacte kleur op maat
Betonnen plaat met uitsparingen in Thorpark Genk

Cocreatie werkt

• 575 meter Smooth-elementen in prefabbeton die dienstdoen als plantvakken én zitbanken voor de Mechelse ziekenhuiscampus Sint-Maarten.

• Waterdoorlatende grasbetontegels en betonnen platen met uitsparingen voor de letters THOR op een oude mijnsite in Genk.

• Een ongeziene multikleur in beton die het kerkplein in Putte nieuw leven inblaast en perfect aansluit bij de tinten van de bakstenen kerk.

Het zijn maar enkele van de vele ideeën die opborrelden in ons CreativeLab. Dit tijdens een nauwe samenwerking tussen onze betonexperts, gemeentes, steden, architecten en studiebureaus.
Het staat vast: cocreatie in ons Ebema_CreativeLab leidt tot grensverleggende en spraakmakende projecten. Soms heerlijk kunstzinnig. Soms hyperfunctioneel. Vaak beide tegelijk.

Ervaar het zelf

Architecten, ontwerpers, ondernemers, studiebureaus, gemeentes, technische diensten, kunstenaars, … Iedereen is welkom in ons CreativeLab. Kom dus gerust je cocreatieplannen voorleggen. Maak een afspraak, zet je met onze experts aan tafel en ontdek zelf hoe de inspiratie opborrelt.

We stellen het lab zelfs ter beschikking voor je brainstormsessies, presentaties en vergaderingen. Gratis, in combinatie met een bedrijfsbezoek aan Ebema.

Bruis je van de ideëen? Wil je ons advies voor betonmaatwerk? Zoek je een creatieve werkomgeving?  Of wil je ons CreativeLab gewoon eens komen bekijken? Laat het ons weten.

Ontdek meer thematische blogposts