Waterpasserende tegels in alle kleuren!

Inderdaad, we hebben onze photoshopskills ingezet om onderstaande voorbeelden te maken. Dat doen we eigenlijk nooit, maar hiervoor hebben we een uitzondering gemaakt. Om te tonen hoeveel mogelijkheden er zijn en welke grote impact de kleur van onze materialen -hier de waterpasserende tegel Aviena Square- heeft op het eindresultaat. En ja, we hebben ons nog ingehouden, want de kleur van de voegvulling in gebroken steenslag hebben we origineel gehouden. 😉

Standaard worden onze Eco Solutions meestal geproduceerd in twee kleuren: Classic Grijs en Carreau Carbon. Dit project, het hoofdgebouw van Nelissen steenfabrieken in Lanaken, werd origineel uitgevoerd in de afwerking Classic Grijs. Dat is de eerste foto die je hieronder ziet. De andere afbeeldingen tonen het project met een aantal maatwerkkleuren die mogelijk zijn binnen deze oppervlaktestructuur. Niet elke Ebema-grasbetontegel kan in elke kleur, maar onderstaande geeft wel een mooi beeld van wat er mogelijk is. Vind je hierin je gading niet? Dan kun je altijd terecht in ons Ebema_CreativeLab om je eigen kleur te maken.

Op zoek naar een ander model of een andere toepassing? Ebema heeft een erg breed gamma aan infiltrerende verhardingen en oplossingen, maar we staan altijd open voor het creëren van nieuwe modellen. Dat doe je met ons CustomConcrete maatwerkteam. In andere formaten, kleuren en afwerkingen.

Ebema kleurencollage maatwerk

Zelf je project kleur geven?

We denken graag constructief mee over innovatieve oplossingen! Neem contact op met onze CustomConcrete dienst en creëer in co-creatie je eigen kleur, model, afwerking. Wij zijn er klaar voor!

Ontdek meer Producten