Voel de kwaliteit

Je kan nog zoveel beschrijvingen lezen en foto’s bekijken … in het echt ervaar je ons gamma toch veel beter. Ons inspirerende landschapspark in Zutendaal staat en ligt daarom boordevol zitelementen, plantvakken, diverse oppervlaktestructuren, grootformaattegels, waterdoorlatende elementen, enzovoorts. Kortom: een aanbod voor steden, bedrijven, organisaties, parken, scholen en privétuinen. Zo kan jij nog beter bepalen welke elementen – standaard of maatwerk – perfect passen in jouw project.

Wat ontdek je in het landschapspark?

  • Objects

Ebema_LivingCity verbetert de ruimte. Op pleinen, aan stations en ziekenhuizen, op bedrijventerreinen en de openbare weg, in parken, en zoveel meer. Onze Objects, straatmeubilair uit hoogkwalitatief prefabbeton, bieden oneindig veel mogelijkheden om de ruimte veiliger, functioneler én mooier te maken. Maak je keuze uit ons standaardgamma of bedenk in cocreatie met Ebema jouw unieke betonelementen. Bekijk in het landschapspark onder meer een amfitheater, zitbanken, planters, en boomranden. Zelfs onze fameuze Waterbench is er te bewonderen.

  • Eco Solutions

In België krijgen we alsmaar meer te maken met wateroverlast én watertekort. Meer dan ooit loont het om te investeren in slimme verharding. De waterdoorlatende en -passerende Eco Solutions laten regenwater infiltreren, bufferen het en vertragen de afvoer naar de riolering. In het ObjectsPark ontdek je ook de speelse kant van Eco Solutions met de legpatronen van o.a. de Aviena-collectie.

  • Multiformaten

Interessante geometrische patronen leg je met de vele multiformaten in ons gamma. In het landschapspark ontdek je ook de vijf- of zeshoekige Quilt-tegels: een originele insteek voor elk project.

Prefab betonnen lounge meubilair in het Ebema Objects Park

Een openlucht tentoonstelling van Stone&Style producten

Naast het Objects Park vind je de Stone&Style Expo. Daar vind je een selectie van onze klinkers, tegels, multoformaten, waterdoorlatende Eco Solutions en Megategels. In de eerste plaats voor de tuinmarkt.

  • Tegels

Met de Ebema-betontegels speel je op zeker. Je gaat voor topkwaliteit en optimale duurzaamheid, bewezen door het CE-label en het Benor-keurmerk. En je geeft straten, pleinen of parkings een eigen identiteit dankzij de vele kleuren, formaten en afwerkingen.

  • Megategels

Onze Megategels blinken uit in grootsheid. Met hun XXL-formaten en een eigentijdse vormgeving creëren ze visueel rust en openheid. Winkel- en wandelstraten, pleinen en andere open ruimtes ogen weidser dan ooit tevoren. Bovendien vermijd je gestruikel – ook handig voor minder mobiele mensen – dankzij het beperkt aantal voegen. De Megategels zijn beschikbaar in de uitvoeringen Rockstone, Carreau en Smooth.

Bekijk, voel en beleef het Ebema_LivingCity-aanbod. Kom langs in het Objects Park in Zutendaal.

Ontdek meer Producten